Agramat, Iordache despre Iohannis: ”dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează”

0

Deputatul PSD Florin Iordache tocmai a declarat la RFI că nu îi este rușine cu Viorica Dăncilă și l-a acuzat pe președintele Iohannis că ”dorește decât o dezbatere (sic!) cu cei pe care-i selectează dumnealui”.

În limba română este corectă exprimarea: ”Nu dorește decât” sau ”dorește doar”!

Florin Iordache, fostul președinte al Comisiei parlamentare speciale care a modificat legile justiției și Codurile penale în avantajul lui Liviu Dragnea, se află într-un con de umbră.

După încarcerarea infractorului Liviu Dragnea, au apărut zvonuri chiar că fostul ”aghiotant” al lui ”Liviu” – cum îi spuneau apropiații sau cei care se voiau apropiați – este chiar în afara unor liste care l-ar duce din nou în parlament pentru o nouă legislatură.

Blocul proprietate personala în care trăiește Florin Iordache

”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”, a declarat Florin Iordache la RFI.

Citește și Birchall, atac dur la Dăncilă: Era în fișa postului să vorbesc despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute și în timpul mandatului dvs.

”Prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”, a mai spus fostul ministru al Justiției, autor al OUG 13.

Manda și ”proasta” de Dăncilă

Europarlamentarul Claudiu Manda, șeful organizației PSD Dolj, a spus că partidul nu poate câștiga alegerile prezidențiale cu o proastă, afirmație care a deranjat-o pe Viorica Dăncilă.

”Să spuneți că nu puteți să câștigați alegerile prezidențiale cu o proastă, nu vă face cinste. La europarlamentare ați avut alte interese”, i-a reproșat Dăncilă lui Manda în ședința CEX de marți.

De asemenea, tot marți, primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, a fost exclus din partid pentru că a zis că social-democrații se fac de râs cu Viorica Dăncilă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele