Actriţa Kelly Preston, soția lui John Travolta a decedat la vârsta de 57 de ani

0

Actriţa americană Kelly Preston, cunoscută pentru roluri din filme precum ”Jerry Maguire” şi ”Twins”, a decedat la vârsta de 57 de ani după doi ani de luptă cu cancerul la sân, a anunţat duminică seară pe Instagram soţul acesteia, John Travolta.

”Vă anunţ cu cea mai mare durere în suflet că minunata mea soţie, Kelly, a pierdut bătălia pe care o duce de doi ani cu cancerul la sân”, a scris pe reţeaua de socializare actorul de 66 de ani, celebru pentru rolul din pelicula ”Grease”.

 

Kelly Kamalelehua Smith, pe numele său real, s-a născut în Honolulu. Actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de obţinerea primului rol în comedia romantică ”Mischief”, din 1985, după care a făcut parte din distribuţia unei alte comedii cu adolescenţi, ”Secret Admirer”.

Philip Roth, laureat al premiului Pulitzer, a murit la vârsta de 85 de ani

Cei doi sunt părinţii Ellei, în vârstă de 20 de ani, şi ai lui Benjamin, de nouă ani. Fiul lor Jett a decedat în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, pe când se afla în vacanţă cu familia în Bahamas.

”Nu am mai întâlnit nicio altă persoană la fel de curajoasă, puternică, frumoasă şi iubitoare ca tine”, a scris fiica actriţei, Ella, pe Instagram, într-un mesaj omagial dedicat mamei sale.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele