Actriţa Nathalie Delon a murit

0

Actriţa Nathalie Delon, fosta soţie a lui Alain Delon, a murit, joi, la vârsta de 79 de ani, de cancer, a anunţat pe Instagram fiul ei, Anthony Delon.

 

„Odihneşte-te în pace, mamă, Nathalie Delon 1941-2021”, a scris el, însoţind mesajul cu o fotografie în care e îmbrăţişat de mama sa. „Mama a murit în această dimineaţă, la ora 11.00, la Paris, înconjurată de apropiaţi. A murit de un cancer rapid”, a declarat pentru AFP fiul lui Nathalie şi al lui Alain Delon, Anthony.

Cu câteva zile în urmă, el a publicat o altă fotografie cu cei doi părinţi, reuniţi cu ocazia sărbătorilor de sfârşit de an.

Născută Francine Canovas în Maroc, la 1 august 1941, Nathalie Delon l-a cunoscut pe Alain Delon în 1962 într-un club de noapte din capitală. A urmat o relaţie clandestină înainte ca Delon să o părăsească pe Romy Schneider pentru a se căsători în august 1964, într-o ceremonie intimă.

Căsătoria i-a deschis porţile către cinematografie: în 1967 a filmat în „Le Samouraï”, de Jean-Pierre Melville, unde a interpretat-o pe Jane.

PSD va prezenta alternativa sa de buget naţional

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele