Conducerea AdePlast face precizări referitoare situația plăților către LPF privind Cupa Ligii

0
AdePlast-Marcel-Bărbuț

AdePlast respinge acuzațiile apărute în spațiul public prin care se sugerează că producătorul de materiale de construcții ar avea restanțe la plata obligațiilor către Liga Profesionistă de Fotbal. 

Reprezentanții companiei precizează în cadrul unui comunicat de presă că toate obligatiile de plata ale AdePlast au fost efectuate în termenele si condițiile stabilite de părți în contractul de cooperare:

„Contractul de cooperare care stă la baza parteneriatului actual dintre AdePlast și  Liga Profesionistă de Fotbal a fost condiționat de obținerea prealabilă a acordului cluburilor din Liga 1. În acest sens, LPF a prezentat tuturor cluburilor condițiile financiare ale acestei colaborări, majoritatea cluburilor din Liga 1 exprimându-și în scris acordul pentru încheierea parteneriatului cu AdePlast”, se arată în comunicatul de presă remis de companie.

Citește și: Proprietarul AdePlast, Marcel Bărbuț vrea să predea ștafeta fiilor săi

Aceștia țin să mulțumească Ligii Profesioniste de Fotbal pentru aprecierile la adresa companiei, dar și pentru confirmarea publică a faptului că AdePlast nu înregistrează intârzieri la plata către aceasta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele