Adina Florea: “Nu cred că România e una dintre cele mai corupte țări din UE”

1

Adina Florea, procurorul propus de ministrul Justiției la conducerea DNA, susține că, personal, România nu este una dintre cele mai corupte țări din UE, menționând că, din punct de vedere profesional, trebuie făcută o analiză a ceea ce înseamnă fenomenul corupției.

“Parerea mea, ca om, fara a implica parerea mea ca si candidat pentru aceasta structura, fără a implica părerea mea ca si profesionist : nu cred ca Romania e una dintre cele mai corupte tari din UE si lume. Revenind la parerea de profesionist: ca sa vorbim de un fenomen al coruptiei, ar trebui sa avem un tablu foarte riguros analizat a ceea ce inseamna acest fenomen al coruptiei, in sensul de vedea despre ce dosare e vorba, ce dosare se instrumentaza, unde anume aceasta coruptie a penetrat cel mai multe anumite domenii”, a spus Adina Florea la RomâniaTv.

Magistratul spune că, în cazul în care va fi numit în funcție, dacă vor fi descoperite nereguli la DNA le va face publice.

“Voi spune aceste lucruri pentru că eu cred că aș face un bine opiniei publice și nouă, sistemului judiciar”, a mai precizat procurorul.

Citește și AdinaFlorea:Prea multe dosare pe abuz în serviciu, procurorii insistă pe inculparea miniștrilor și premierilor

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Deși DNA a fost conceputa sa lupte cu MAREA CORUPȚIE, nu cu hoții de triciclete, se pare ca o sa ai serviciu ușor ! Vorbești tot in citate preluate de la palicarul fanariot Tăriceanu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele