Marin: ”Țiganii ăștia, cum ne strigați voi în teren, v-au bătut”

0

”Țiganii ăștia, cum ne strigați voi în teren, v-au bătut” a spus  Marius Marin, căpitanul naționalei România U21, la finalul unui meci cu mulți nervi, decizii controversate de arbitraj, dar care păstrează vii șansele calificării în sferturi, a lansat și aceste acuzații de rasism.

 

”Eu n-am auzit de pe bancă dacă s-a strigat, dar mi-au povestit băieții ce s-a întâmplat, aceste lucruri se duc dincolo de fotbal.

Dar așa ceva n-are ce căuta în fotbal. Sper ca UEFA să ia măsura corectă, pentru binele tuturor!”, a spus Mutu, la conferința de presă, de dinaintea meciului de marți cu Germania U21.

La finalul meciului, Marin Marin, căpitanul naționalei de tineret, a postat un mesaj pe contul personal de Instagram în care i-a acuzat pe maghiari că i-au jignit constant pe jucătorii României, cu apelativul ”țigani”.

”Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!”, a scris Marius Marin.

Vezi și România a învins Ungaria și menține șanse de calificare

Marius Marin a fost unul dintre fotbaliștii care au primit cartonaș galben în meciul cu Ungaria, pentru un conflict din interiorul propriului careu cu Adrian Szoke. Din cauza avertismentului, mijlocașul legitimat la Pisa va rata meciul cu Germania, programat marți, de la 19:00.

11 cartonașe galbene a acordat arbitrul în meciul România U21 – Ungaria U21 (5 pentru România și 6 pentru Ungaria, care a avut și un eliminat).

După victoria cu Ungaria, formație care nu mai are șanse la calificare, pentru România urmează meciul cu Germania, programat marți, de la 19:00.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele