Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu fac echipă la Viitorul

0

După câștigarea Cupei României, Gheorghe Hagi a anunțat că fostul internaţional Gheorghe Popescu va deveni din sezonul următor președintele clubului FC Viitorul.

Tehnicianul, care este și proprietarul clubului FC Viitorul, a menţionat totuşi că aşteaptă ca şi Popescu să confirme noua funcţie.

“Se ştie că eu întotdeauna conving lumea să vină lângă mine. Asta înseamnă să ai putere să convingi lumea că e bine să vină lângă Hagi. Iar eu cred că l-am convins pe Gică Popescu. El va fi şeful meu la Viitorul. Numai preşedinte poate să fie, nu poate să fie altceva. Dacă e preşedinte, conduce tot. Va avea obligaţii multe, are responsabilitate mare, o să trecem totul în fişa postului pentru că are mult de muncă. Acum trebuie să confirme el, eu am spus, dar decizia nu o iau eu, o ia el”, a afirmat Hagi.

Citește și Primul SUV Kia de clasă mică va fi prezentat în această vară

Întrebat dacă FC Viitorul cu Gheorghe Popescu preşedinte va fi un club mai puternic, Hagi a răspuns: “Încercăm să ne organizăm pentru că vreau să îmi fortific lucrul cel mai important, academia. Mai avem de construit o clădire, poate aducem metodişti foarte buni, chiar campioni mondiali care să vină să ne ajute şi pe noi. Vreau să devenim mai buni, să creştem. Deci vreau să aduc oameni care să ne facă mai buni”.

În vârstă de 51 de ani, Gheorghe Popescu este în prezent consilierul onorific al primului ministru pe probleme de sport.

Cupa României, al doilea trofeu major din istoria clubului

După câștigarea Cupei României, Hagi a declarat că a folosit 6 jucători sub 21 de ani şi cu toate acestea a dominat Astra Giurgiu, adversara din finala de la Ploieşti, “de la cap la coadă”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele