Primul SUV Kia de clasă mică va fi prezentat în această vară

0

Kia Motors a dezvăluit primele imagini ale noului său SUV de clasă mică. Programat pentru a fi lansat în această vară, noul automobil oferă funcționalitățile și spațiul unui SUV tradițional într-un pachet compact.

Cu un design modern și urban, având ca inspirație conceptul Kia SP Signature dezvăluit în 2019, noul SUV se va deosebi de rivalii săi, întrunind preferințele și nevoile unice ale generației tinere. Caracterul robust al designului unui SUV tradițional coexistă cu detaliile unui exterior sofisticat, cum ar fi capota lungă, linia puternică și stilizată a spoiler-ului frontal și liniile ascuțite, care traversează caroseria. Linia puternică a plafonului, ce se îmbină cu geamurile ascuțite înspre spatele automobilului, împreună cu spoilerul spate, care dezvăluie o ieșire de eșapament cu cromată, oferă SUV-ului compact un aer discret de sportivitate.

Designerii Kia au adăugat tușe premium noului SUV compact, începând cu blocurile optice cu LED care se extind peste grila radiatorului. Lămpile dispun de grafică tridimensională și de un model cu aspect foarte tehnic, de diamant, pe margini. Acest design este de asemenea reluat la lămpile spate de tip LED.

„Am creat un automobil care iese în evidență oriunde, din oraș și până în zonele rurale. Designul său robust dar sportiv va fi îmbinat cu o gamă largă de dotări și tehnologii care se potrivesc tuturor cumpărătorilor tineri din toate piețele lumii. Noul nostru SUV de clasă mică este o propunere care nu poate fi egalată de niciun alt automobil din clasa sa,” a declarat Byung Chul Juh, Head of Kia Styling al Kia Motors Corporation.

Prin adăugarea unui SUV de clasă mică în linia sa de modele, Kia Motors își extinde gama de SUV-uri pentru a putea îndeplini nevoile cumpărătorilor din fiecare regiune.

Fiind primul SUV de clasă mică al Kia la nivel global, noul model va fi comercializat în Coreea de Sud în a doua jumătate a anului 2019, vânzările în alte regiuni urmând să înceapă ulterior.

cititi si Așa arată conceptul electric Kia HabaNiro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele