Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși din PSD!

0

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și secretarul general al PSD, Marian Neacșu, au fost excluși luni din partid. Decizia a fost luată în ședința CEx, cu 53 de voturi ”pentru” și 9 voturi ”împotrivă”.

Anunțul a fost făcut chiar de Adrian Țuțuianu la plecarea de la ședință, el precizând că decizia este una nedreaptă, care sancţionează un delict de opinie.

La rândul său, Marian Neacşu a declarat că este vorba despre o execuţie publică și a anunţat că, împreună cu Țuțuianu, va face contestaţie împotriva deciziei de excludere.

”Cred că partidul a făcut o mare greșeală azi, poate cea mai mare greșeală făcută de conducerea partidului. Eu sunt lânga ei și consider că e o mare greșeală”, a declarat și Paul Stănescu la finalul CEx.

Anterior, Liviu Dragnea a spus că ședința CEx va fi una neplăcută, dar necesară.

“Acum o să mergem la Comitetul Executiv Naţional, unde va fi o şedinţă, din păcate, neplăcută, dar – aşa cum au spus majoritatea colegilor – necesară. Vorbim după Comitetul Executiv Naţional. O să propunem mai mulţi să închidem toată această perioadă în care colegi din partid au uneltit, au negociat pentru ca Guvernul PSD să pice. Aşa ceva nu se poate întâmpla”, a arătat el.

Citește și A murit torționarul Alexandru Vișinescu!

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele