Țuțuianu: “Ne înjură lumea pe stradă din cauza lui Dragnea. Nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni”

0

Vicepreședintele PSD la nivel național și președinte al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, le-a spus colegilor săi care a fost rațiunea pentru care el alături de Gabriela Firea și vicepremierul Paul Stănescu au semnat scrisoarea prin care i-au solicitat lui Liviu Dragnea să demisioneze din fruntea PSD și a Camerei Deputaților.

Totul apare într-o înregistrare de la o consfătuire a PSD Dâmbovița difuzată de România TV în cadrul căreia Adrian Țuțuianu le explică colegilor ceea ce a comunicat în ședința Comitetului Executiv Național, vicepremierul Paul Stănescu pe care l-a și ironizat:

“A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam așa, în stilul lui mai cu ‘ar’metica’. Paul a spus așa: ‘băi, ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oraş. Și, dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni’ “, a mai povestit disidentul din PSD.

Citește și Farmavet, compania lui Sorin Stănescu, nașul lui Dragnea Jr – contracte de 2 milioane de euro cu ASNVSA de când agenția e condusă de fostul său partener de afaceri, Geronimo Brănescu

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele