Dăncilă, mesaj pentru Iohannis de Centenar: “Dezbinarea nu ne duce nicăieri. Unitatea ne ajută pe toți”

1

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, sâmbătă, de la Focșani, un nou apel de unitate către președintele Klaus Iohannis, căruia i-a transmis că „dezbinarea nu ne duce nicăieri, iar unitatea ne ajută pe toți”.

”Eu vreau să ajungă în inimile tuturor românilor, nu neapărat numai în sufletul președintelui. Cred că avem proiecte comune deosebit de importante și dacă toți înțelegem acest lucru și înțelegem că numai uniți și numai împreună putem înfăptui aceste lucruri cred că vom putea realiza și am putea continua din marile proiecte pe care le-au înfăptuit înaintașii noștri. Cred că este important, pentru că dacă există unitate cred că putem face pași mult mai impotrtanți pentru România și pentru români. Ne așteaptă proiecte importante pentru România, proiecte care pot aduce recunoaștere României și pot aduce mai multă importanță internă, externă României, iar pentru aceste lucruri este nevoie nu mai de voință politică, avem nevoie efectiv ca toți să înțelegem că dezbinarea nu ne duce nicăieri. Unitatea ne ajută pe toți”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată dacă mesajele sale de unitate vor fi luate în considerare de către președintele Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a participat, sâmbătă după-amiază, la parada de Ziua Națională de la Focșani, alături de aceasta fiind și miniștrii Eugen Teodorovici, Lucian Șova și Tudorel Toader. Ea a mai fost însoțită de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, Norica Nicolai și Florin Iordache.

Citește și Autobuzele turcești Otokar achiziționate de primărița Firea au ieșit pe traseu de Centenar

1 comentariu

  1. PM sa-si vada lungul nasului de executiv si sa nu mai scuipe venin in sus. Va da seama pentru uzurparea functiei si institutiei presedintelui prevazuta in art 91 (Vaticanul a atras atentia). Cum va drege angajamentele facute in numele Romaniei prin memorandumul super secret in lumina ultimelor rezolutii ONU referitor la Gaza si ambasade

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele