Adrian Țuțuianu forțat să demisioneze din ordinul lui Dragnea

0

Informațiile publicate în exclusivitate pe informateca.ro în urmă cu o săptămână, potrivit cărora fostul ministru al MApN a intrat în dizgrația conducerii centrale a partidului, dar și cu apropierea sa de Victor Ponta, acum ies la iveală și reflectă tot mai mult cu realitatea de la Dâmbovița. Fieful lui Adrian Țuțuianu clocotește de nemulțumirile organizației județene a PSD asupra deciziilor lui Liviu Dragnea.

Țuțuianu confirmă că mazilirea sa nu s-a cauzat în principal prin găsirea unui țap ispășitor cu privire la problemele financiare din Ministeul Apărării, ci mai de grabă a avut o tentă de reglare de conturi pusă la cale la ordinul șefului PSD.

Citiți și Pe surse: Adrian Țuțuianu vrea echipă cu Victor Ponta

”Îmi reproșez un singur lucru: că nu l-am sunat pe premierul Mihai Tudose. M-a chemat la Palatul Victoria, alături de ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa. Premierul mi-a spus că președintele partidului, Liviu Dragnea, i-a cerut să rezolve cumva această problemă. Mi-a sugerat că dacă eu nu plec, va trebui să mă demită. I-am spus să îmi dea două coli de hârtie. Mi-am scris demisia și am plecat. Comunicatul pe care eu l-am publicat pe site-ul MAPN a fost trimis și la Guvern, înainte ca el să fie pe site la noi.

Nu credeam că de la așa ceva se ajunge la o demisie. Nu știu dacă aștepta cineva un pretext ca să fiu demis. Eu nu am vrut să mă demită nimeni.

Nu am avut nicio apropiere de președintele României. Am avut doar întâlniri instituționale. Am vorbit, o dată, la cererea mea, despre proiectul de înzestrare a Armatei, am vorbit o oră și jumătate. Tot ce am făcut i-am spus premierului Tudose. Mi s-a părut că era normal ca analiza activității mele să fie făcută cu calm. Am o anumită frustrare. Am plecat cu lacrimi în ochi de la minister și cu amărăciune.

Organizația de Dâmbovița e nemulțumită. Ei și-au pus multe speranțe în mine că vom rezolva multe probleme.”, a spus Adrian Țuțuianu la Antena 3.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele