Pe surse: Adrian Țuțuianu vrea echipă cu Victor Ponta

0

Nu au trecut nici măcar două zile de la demiterea sau demisia lui Adrian Țuțuianu din funcția de Ministru al Apărării Naționale și speculațiile nu au încetat să apară.

Citiți și Adrian Țuțuianu a demisionat din funcția de Ministru al Apărării Naționale

Pe surse se vehiculează informații de tot felul, dar cea mai cu rezonanță, confirmată din mai multe surse ar fi aceea că adevăratul motiv al diversiunii cu demisia lui Țuțuianu, nu are legătură cu proasta comunicare a acestuia cu șeful guvernului sau cu liderul PSD, ci întâlnirile de taină pe care, se presupune că senatorul PSD le-ar fi avut în ultima periodă cu Victor Ponta.

Se mai zvonește că nemulțumirile pe linie politică sunt mari în cadrul organizației PSD de la Dâmbovița, iar mai mulți membrii marcanți din biroul județean al partidului și-au exprimat susținerea pentru Victor Ponta, printre ei numărându-se și Rovana Plumb, cunoscută ca apropiat al fostului prim-ministru.

Coincidență sau nu, Ponta îi lua ieri apărarea lui Adrian Țuțuianu lăudându-l pentru activitatea de până la preluarea mandatului de ministru.

“Avem deja al 4-lea Ministru al Apararii in ultimele 10 luni !!!! Cum va suna chestia asta ?

Dincolo de faptul ca l-am considerat mereu pe Adrian Tutuianu o persoana echilibrata, harnica si eficienta (motiv pentru care l-am sustinut si in 2012 si in 2016 pentru functia de Presedinte al CJ Dambovita) am o intrebare de principiu : cum poate Romania sa isi puna in aplicare o politica serioasa de aparare in conditiile in care ministrul se scimba din 3 in 3 luni ?!?!

Despre Strategia de Aparare a Romaniei si mai ales despre programele de achizitii de armament voi face o prezentare separata – asta daca dincolo de poze si declaratii oficiale chiar ne intereseaza ce se intampla in fiecare an cu 3,5 MILIARDE DE EURO din banii acestei tari si ai cetatenilor sai” a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele