Aeroporturile din Franța se pregătesc pentru transportul vaccinului anti COVID-19

0
- Reclama -

Aeroporturile din Franța se pregătesc deja pentru transportul vaccinurilor care vor învinge COVID-19. Indiferent de compania care va lansa prima pe piață serul-minune, totul trebuie să fie gata din timp – avioane special echipate, containere care să mențină temperatura optimă, securitatea și monitorizarea transporturilor.

 

Cele mai mari aeroporturi din Franța – Orly și Charles de Gaulle – se pregătesc de săptămâni bune. Sute de mii de vaccinuri vor tranzita cele două mari porți aeriene, iar condițiile de păstrare trebuie asigurate până la cel mai mic detaliu.

Ultimul anunț, făcut de compania Pfizer, legat de descoperirea unui vaccin cu eficiență de peste 90%, impune temperaturi speciale de depozitare și transport.

Vezi și Casoteca.ro/magazin

- Reclama -

Echipe de pază special instruite se vor ocupa de securitatea produselor stocate. În acest fel se va evita deturnarea unor transporturi, așa cum s-a întâmplat cu stocuri întregi de măști, în primăvara, în perioada de carantină.

Anul viitor se presupune că peste 8.000 de avioane vor transporta în toate colțurile lumii vaccinul împotriva COVID-19. Până atunci, toate detaliile de depozitare, securitate și transport trebuie puse la punct.

Vezi și Vaccinul împotriva coronavirus produs de AstraZeneca, aproape de ieșire pe piață

Sursa: Știrile TVR

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele