Afacerile cu spațiile de joacă din Sectorul 1 ale lui Dan Tudorache

0

Adevărate ”tunuri” financiare, afacerile cu spațiile de joacă au fost ”cântecul de lebădă” pentru Dan Tudorache, fostul primar în Sectorul 1 al Bucureștiului.

 

Dacă luăm în calcul doar cele 3-4 spații mari de joacă din zona Kiseleff, atunci putem afirma că primarul, învins de Clotilde Armand prin voința locuitorilor sectorului, a reușit să cheltuiască cu succes zeci, sute de mii de euro pe lucruri inutile.

Dan Tudorache lasă însă în urmă trotuare găurite, spații verzi cu pomi uscați sau autorizații de construcție la limita bunului simț și a legii.

Dacă tot e vorba de parcuri, atunci trebuie amintită starea jalnică a lacului din Parcul Kiseleff, deși este populat de pești, e plin de plastice, iar apa miroase a sulf, deci este necurățat.

Așadar, primarul Tudorache a refăcut integral spațiile de joacă pentru copii, când el ar fi trebuit doar să le întrețină. ”Parcurile erau într-o stare bună”, a declarat pentru Informateca.ro, o mamă cu doi copii din Kiseleff.

Oricum, parcurile au fost multă vreme inutilizabile din cauza pandemiei de COVID-19.

Tudorache și Antena 3 au fost învinși de Clotilde Armand la Primăria Sector 1

Situația este similară într-un spațiu de joacă de lângă Gara de Nord, de la intersecția bulevardului Duca cu strada Alexandru Ioan Cuza. Deși parcul era bine amenajat, fără piese stricate, avea o tiroliană în stare perfectă, pentru copii, Primarul Tudorache a decis să-l refacă de la zero.

„Bani aruncați inutil” spune un tătic prezent ”zi de zi” în acest parc până să vină pandemia. ”Apoi n-am mai putu intra pentru că primarul l-a făcut șantier”.

Acum, că primarul Dan Tudorache a pierdut primăria, noul primar, Clotilde Armand ar putea să facă lumină în această privință. Așa vom putea vedea cât a cheltuit PSD-istul pe lucruri inutile, dar și cu cine a făcut-o.

Vezi un purificator de aer anti-coronavirus pe Casoteca.ro 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele