Tudorache și Antena 3 au fost învinși de Clotilde Armand la Primăria Sector 1

0

Biroul Electoral al sectorului 1 din Capitală a decis că nu se mai renumără voturile. O astfel de decizie venise, ieri, și de la Biroul Electoral Central.

 

Este așteptat ca, astăzi, Biroul Electoral Central să anunțe rezultatele finale ale alegerilor locale.

Clotilde Armand, pe care primele date o indică drept câștigătoare, dar și ceilalți lideri ai USR-PLUS îl acuză pe actualul primar și candidat PSD din sectorul 1, Dan Tudorache, că ar fi încercat să falsifice rezultatul alegerilor. La rândul său, acesta a cerut renumărarea voturilor. Poliția a deschis dosar penal pentru falsificarea de documente și evidențe electorale.

Clotilde Armand: Am fost urmărită și filată de Poliția Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist

De ce sunt Tudorache și Gâdea atât de vehemenți

Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, este supărat pe alegerea USR-stei Clotilde Armand pentru că aceasta va tăia sursele bugetare de finanțare a televiziunii lui Dan Voiculescu.

Clotilde Armand a anunțat că va verifica modul în care sume mari și inutil cheltuite din bugetul Primăriei Sectorului 1, prim voința primarului Tudorache, au fost duse spre Antena 3 și va cere returnarea celor plătite ilegal.

Clotilde spune: ”Vin după voi și vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal”

„D-na Firea, d-le Ciolacu, d-le Tudorache și restul bolșevicilor din PSD: sunteți doar o pată roșie din istoria politică a acestei țări! Matematica a învins în Sectorul 1 și voi nu știți matematică. Voi știți să dați bani mașinăriei de manipulare. Iar acele vremuri au apus. Vă promit că voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din Primărie cu banii pe care i-ați dat televiziunilor și presei voastre de propagandă din banii bucureștenilor, apoi am să vin după voi și am să vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal.”

„PSD-iștilor, veți face ani grei de închisoare, pentru tentativă de fraudare!”

„Acum țineți-vă bine, PSD-iștilor! Dan Tudorache spune că, deși tot Biroul Electoral al Sectorului 1 (BES 1) este împânzit de camere, singura cameră care funcționează este acolo unde sunt depozitați sacii. Deci, camerele de supraveghere de la etajul 2 – acolo unde am găsit zeci de procese-verbale în alb – nu funcționează! Acolo era sediul de furat voturi al PSD. Deasupra BES 1. Pentru declarația aceasta a fostului primar, veți face ani grei de închisoare toți cei părtași la tentativa de fraudare.”

„Este ultima zvâcnire a Mafiei. Nu-i vom lăsa să scape nepedepsiți!”

„Ceea ce vedeți că se întâmplă de duminică în Sectorul 1 este ultima zvâcnire a Mafiei, care a pierdut controlul asupra Primăriei. Au pierdut totul și nu-i vom lăsa să scape nepedepsiți.”

Nu lăsați coronavirus să intre în clasa și în școală, folosiți purificatoare de aer anti-covid

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele