Update: Traian Băsescu: “Măi Dragnea, ieși afară!”

0

Update: “Dragnea, ce zici, măi… – tăiere pensii; – tăiere indemnizaţii pentru creşterea copilului; – toate dările la stat trecute pe seama angajatului; – creştere explozivă a preţurilor la energie electrică şi gaze; -reintroducere acciză suplimentară la combustibil. – reangajarea tinerilor pensionari din Ministerul de Interne pe funcții mari pentru a încasa de la stat şi o pensie specială şi un salariu mare. Măi Dragnea,…unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit 3 milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau „duduie economia”? Concluzie: Măi Dragnea, „ieşi afară…”! spune fostul președinte al României.

Postarea președintelui PMP vine după ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonanțe de urgență modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului, iar la nivelul coaliției de guvernare s-a anunțat că de la 1 ianuarie 2018 contribuțiile obligatorii, CAS și CASS vor fi trecute în sarcina angajatului.

Totodată, în plan economic, în această perioadă s-a înregistrat o creștere a prețurilor la energie electrică, iar în plan fiscal Ministerul Finanțelor a anunțat intenția creșterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

Traian Băsescu, nemulțumit de convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru astăzi la ora 15:00 de către Liviu Dragnea, care începând de astăzi a intrat în concediu, critică aspru „lașitatea” liderului PSD pe pagina sa de Facebook.

Țeparul de Teleorman

Citiți și Traian Băsescu scos din sărite de „Țeparul de Teleorman” care și-a delegat atribuțiile „lacheului Iordache”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele