Dragnea ne anunță că ”ne bat rușii la ușă oricând”

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că nu este de acord cu înfiinţarea unei armate europene şi crede că, după apariţia acesteia, ţările europene s-ar putea rupe de NATO, iar el nu este de acord cu acest lucru deoarece “ruşii ne bat la uşă oricând”.

“Parteneriatul strategic cu Statele Unite este vital pentru România, indiferent ce spun unii sau alţii. Garanţiile de securitate maxime pentru România le poate da doar Statele Unite şi le-au dat până acum. Se tot discută despre armata europeană. De ce nu ţările din Europa nu fac cum am făcut noi şi anume să punem 2 la sută din PIB pentru Apărare ca să întărim NATO? Adică, facem o altă armată în interiorul NATO. (…) Ceea ce s-a propus urmăreşte ca la un moment dat să se rupă de NATO. Nouă nu ne convine lucrul ăsta. Spre deosebire de ei, noi suntem lângă ruşi. Adică ruşii ne bat la uşă oricând”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a menţionat că garanţiile maxime de securitate pentru ţara noastră sunt apartenenţa la NATO şi Parteneriatul Strategic cu SUA.

Citește și: Turcan: ”hoţul strigă hoţii”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele