Turcan: ”hoţul strigă hoţii”

0
Raluca Turcan, PNL

Raluca Turcan a declarat, după ce Liviu Dragnea a spus că a auzit un zvon despre o fraudă la softul de numărare a voturilor, că ”hoţul strigă hoţii”.

”Condamnat penal pentru fraude la referendum, Dragnea a anunţat deja că «alegerile vor fi fraudate»! Cum poate un om care a furat voturi la referendumul din 2012 şi a scos morţii din cavouri pentru a merge la vot să spună că are temeri că alegerile şi referendumul vor fi fraudate?”, a scris, vineri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”dacă într-adevăr se încearcă fraudarea votului de duminică, atunci instituţiile care o pot face sunt Ministerul Afacerilor Interne – condus de Carmen Dan, protejata lui Dragnea, şi Autoritatea Electorală Permanentă – condusă direct de PSD şi Liviu Dragnea. ”Cred că pe Dragnea l-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă! Să nu uităm că în 8-9 august Dragnea a mai anunţat un #zvon, că vor fi #violenţe la protestul diasporei din #10august! Bastoanele jandarmeriei conduse de Carmen Dan i-au dat ulterior dreptate. Să fim vigilenţi duminică, pentru că la furat de voturi Dragnea este dovedit de instanţă că se pricepe”.

Citește și: Kaspersky Lab: Cum poți detecta camerele ascunse în timpul călătoriilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele