Oglindă, oglinjoară, care e mai „securist” în această țară!

0
- Reclama -

Dragnea și Ponta au ajuns cu conflictul dintre ei la faza acuzațiilor în care apare și numele Serviciului Român de Informații.

Așteptăm cât mai multe amănunte!

Liviu Dragnea a vorbit, la RTV, de o posibilă coordonare a atacurilor împotriva lui dinspre SRI: „Eu nu înțeleg ce vrea. În partid sunt tot mai mulți oameni nervoși pe această atitudine. Oamenii se întreabă de ce sunt aceste atacuri? Ce urmăresc? Atacurile nu sunt numai din partea domnului Ponta. Este o anumită coordonare văd – sigur, poate să fie o simplă coincidenţă, dar demult nu mai credem în coincidenţe în România. Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI. Îmi vine greu să cred. Alţii zic că ar fi o coordonare şi o comandă de la Soros, pe care l-am tot atacat şi am să-l atac întruna până când ţara asta va reuşi să scape de toată influenţa acestui om nefast”.

Victor Ponta a reacționat prompt și a pomenit despre niște vizite pe la SRI: „Să comentez minciunile şi prostiile „Cârmaciului” din Teleorman?? Mai bine nu …. sunt lucruri mult mai importante de făcut! Dar înţeleg frustrarea şi laşitatea cu care sunt atacat non stop. Văd că încă sunt oameni suficient de orbi sau minţiţi care spun să nu îl mai atac pe Dragnea – dragii mei, vă rog citiţi că eu doar am răspuns la nişte murdarii şi aberaţii! Mă duc să îmi primesc „plata” de la Băsescu, Soros şi SRI! Încep cu SRI că acolo sigur au mai rămas din sticlele de vin „Opus One” pe care le ducea „prietenul” Liviu pentru prietenul lui Florin!”

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele