Surse: Violeta Alexandru, propusă preşedinte interimar al PNL Bucureşti de Ludovic Orban

0
- Reclama -

Surse liberale, citate de Agerpres, au declarat că Violeta Alexandru, consilier al preşedintelui PNL, a fost propusă, marţi, de Ludovic Orban preşedinte interimar al PNL Bucureşti.

Biroul Executiv al PNL urmează să voteze marţi această propunere.

Violeta Alexandru a deţinut portofoliul Ministerului pentru consultare publică şi dialog social în Guvernul condus de Dacian Cioloş.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a anunţat că se retrage din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, în urma rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare de organizaţia bucureşteană.

În aceeaşi zi, Biroul Politic Naţional al PNL a decis dizolvarea conducerilor organizaţiei PNL Bucureşti şi a celor şase organizaţii de sector. De asemenea, conducerea PNL a decis mandatarea preşedintelui liberalilor, Ludovic Orban, ca în termen de două săptămâni să facă propuneri pentru conducerea filialelor PNL Bucureşti şi a celor de sectoare.

- Reclama -

La acea dată, europarlamentarul Rareş Bogdan afirma că, dacă îi sunt acceptate unele condiţii, probabil ar fi de acord să preia conducerea PNL Bucureşti.

Citește și Bușoi își anunță demisia din fruntea PNL București

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele