Cioloş: PSD trebuie oprit din încercarea de a scoate ţara din UE

0

Mişcarea România Împreună (RO+) cere partidelor din coaliţia guvernamentală şi Guvernului “să înceteze imediat” orice acţiune politică sau de propagandă care poate duce la scoaterea ţării noastre din Uniunea Europeană.

Fostul premier Dacian Cioloş spune că nimeni din România nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă sau europarlamentarii acestui partid şi pe cei de la ALDE să provoace retragerea ţării noastre din Uniunea Europeană.

“În acest moment, s-a renunţat la orice urmă de responsabilitate politică pentru viitorul României şi a fost lansată campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastră din Uniunea Europeană. Este evident că în spatele ei există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme şi în care au fost atraşi şi oameni de bună credinţă cu ajutorul unor false pretexte. Îi îndemn pe toţi cetăţenii României să nu cadă în această capcană şi să înţeleagă că tot ce se petrece astăzi nu are legătură cu credinţele sau cu orientările noastre politice. În aceste zile, decidem dacă România va mai fi sau nu parte a Uniunii Europene.De-a lungul istoriei, România a pierdut teritorii, iar românii au fost despărţiţi de fraţii lor prin cortine de fier trasate aleatoriu. Astăzi suntem în situaţia de a construi singuri în jurul nostru o cortină de fier, plină de ură şi de nemulţumire, manipulaţi de o clasă politică disperată de frica de puşcărie. Dacă vom alege să îi salvăm pe Liviu Dragnea şi pe acoliţii săi, vom alege să ne despărţim de fraţii şi de surorile noastre care au plecat din ţară de frica sărăciei, impusă chiar de această clasă politică. Vom separa familii, vom despărţi părinţii de copiii lăsaţi în ţară, vom pune o barieră închipuită între noi. Membrii fondatori ai Mişcării România Împreună fac un apel către toţi cetăţenii ţării noastre pentru a chibzui şi a lua decizia corectă în zilele care urmează. Ce avem de salvat este România, nu marotele închipuite ale unei clase politice corupte”.

Citește și: Viorica Dăncilă sesizează CCR cu privire la completurile de 5 judecători

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele