Află motivul nebănuit pentru care ioana Ginghină s-a despărțit de Cove! Ce legătură a avut Alexandru Papadopol

0

Ioana Ginghină a avut o relație, la începutul anilor 2000, cu Gabriel Coveșanu, cunoscut drept Cove. La scurt timp după despărțire, ea s-a afișat cu fostul soț, Alexandru Papadopol. A evitat să vorbească despre perioada respectivă, dar acum a clarificat întreaga situație.

Vânzările de locuințe pot stagna din cauza factorilor care influențează piața: creditare, inflație, război în Ucraina 

Ce implicare a avut, de fapt, Alexandru Papadopol, în despărțirea Ioanei Ginghină de Cove?

Ioana Ginghină evită să vorbească despre viața sa personală, mai ales de când a divorțat de Alexandru Papadopol. Cu toate acestea, chiar și cei mai înfocați fani ai actriței au uitat că, la începutul anilor 2000, ea a avut o relație de relativ scurtă durată cu Gabriel Coveșanu, Cove.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Ioana a vorbit despre perioada citată anterior și a confirmat idila cu colegul său de breaslă, devenit între timp prezentator TV.

Motivul despărțirii Ioanei Ginghină de Cove l-a constituit chiar Alexandru Papadopol. În momentul în care bruneta a aflat că bărbatul pe care îl râvnea s-a despărțit de partenera pe care o avea la momentul respectiv, a decis să îi spună „adio” lui Cove.

Ioana Ginghină recunoaște că, înainte de a începe relația cu Alexandru Papadopol, l-a rugat să renunțe la celelalte „angajamente” pe care le mai avea. Atunci când actorul a încheiat povestea de iubire, cei doi au început să formeze un cuplu.

Ioana Ginghină a pus punct relației cu Cove pentru Alexandru Papadopol

Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. Cove m-a ajutat foarte mult, că mi-a renovat apartamentul (în care s-a mutat Papadopol) în perioada aia.

Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el. Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere din aia 100%, a declarat Ioana Ginghină, pentru canalul de YouTube „Acasă la Măruță”.

Între timp, vedeta s-a despărțit și de Alexandru Papadopol, alături de care are o fată, pe Ruxandra. Cei doi nu și-au vorbit o perioadă, însă acum au o relație exemplară, de dragul fetei lor.

În ce relații au rămas Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, după despărțire?

Chiar dacă atât Ioana, cât și Alexandru, și-au refăcut viața, cei doi continuă să se întâlnească periodic, pentru fiica lor. Actrița dezvăluie că a petrecut Ajunul Crăciunului alături de fostul soț și de actualul partener, Cristi Pitulice.

Ruxandra, fiica ei și a lui Papadopol este fericită cu relația părinților, iar Ioana Ginghină apreciază că actualul său iubit înțelege motivele pentru care fostul soț încă face parte din viața ei.

Ajunul acesta l-am făcut împreună cu Alexandru, Ruxandra și Cristi. Așa a fost Ajunul Crăciunului. A fost foarte frumos. Și mă crezi că mă simțeam atât de bine? Mă bucur din tot sufletul că am dat de omul ăsta de care am dat acum, Cristi, și este deschis să înțeleagă acest lucru, a mai spus Ioana.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele