Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la fost soție a actorului, Jennifer Garner

0

Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck. Recent s-a aflat ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner, fosta soție a actorului.

Căcăstoria dintre Lopez și affleck a avut loc pe data de 16 iulie 2022 în Las Vegas. Diva a decis inclusiv să-și schimbe numele după căsătorie. Mama artistei a declarat că Ben Affleck este dragoste adevărată a fiicei sale. Povestea lor de dragoste a emoționat o lume întreagă. Printre cei care s-au bucurat cu adevărat pentru cei doi s-a numărat și Jennifer Garner.

Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner

Fosta soție a actorului Ben Affleck are o relație foarte apropiată cu acesta și cu nou sa soție. Se pare că Jennifer Garner ar fi făcut chiar un gest neașteptata tunci când a aflat că Affleck s-a căsătorit în secret.

Una din rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez de-a lungul timpului surprinsă de această dată la nunta avută cu Ben Affleck în 2022

Apropiații actriței au făcut mai multe dezvăluiri cu privire la reacția acesteia la aflarea veștii, dar și la cadoul pe care l-a ales pentru fostul soț și noua aleasă a inimii sale.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele