Motivul pentru care Shakira vrea să-și ia copiii și să se mute la 7.500 de km de Barcelona, acolo unde se află fotbalistul Pique

0

După ce s-a despărțit de Gerard Pique (35 de ani), Shakira (45 de ani) și-a exprimat dorința de a se muta la Miami, împreună cu cei doi copii, Milan și Sasha, lucru cu care fotbalistul Barcelonei nu este de acord.

Presa din Spania susține că motivul pentru care Shakira vrea să-și ia copii și să înceapă o nouă viață peste ocean este unul ”trist”.

De ce vrea Shakira să-și ia copii și să se mute la Miami

Mai exact, după despărțirea de Pique, cântăreața a rămas fără nicio persoană apropiată în Barcelona. De altfel, mama fotbalistului catalan a fost cea mai bună prietenă a sa în ultimii ani. În aceste condiții, Shakira nu-și mai vede rostul în Catalunia, mai ales că la Miami deține o vilă impresionantă, în valoare de 16 milioane de euro.

Totuși, Gerard Pique este total împotriva ideii fostei sale partenere. Pentru ca Shakira să poată pleca din Spania alături de copii este nevoie ca Pique să semneze o împuternicire, lucru pe care internaționalul spaniol nu este dispus să-l facă. Presa iberică a aflat și motivul pentru care fotbalistul refuză să-și dea acordul ca Milan și Sasha să-și petreacă vacanța peste ocean.

Potrivit Marca, Pique ar fi spus că nu este de acord ca cei mici să stea atât de mult timp departe de bunicii lor, părinții jucătorului. Pentru că aceștia au fost alături de nepoții lor încă din prima zi de viață, Gerard Pique susține că o astfel de despărțire i-ar afecta pe Milan și Sasha.

De ce au poreclit-o prietenii lui Gerard Pique pe Shakira „La Patrona”

În ultima lună, presa spaniolă a scris despre finalul relației și multe lucruri din interior au început să iasă la iveală. Unul dintre ele ar fi porecla pe care prietenii lui Gerard Pique i-au dat-o artistei din Columbia:”La Patrona”în traducere ”patroana” sau ”șefa”.

Jurnalista Lorena Vazquez, care are multe surse apropiate celor doi și care a făcut mai multe dezvăluiri de „insider” a spus acum și motivul pentru care Shakira a primit această poreclă din partea amicilor lui Gerard Pique.

„Tot anturajul lui Gerard Pique o cunoaște pe Shakira drept ‘patroana’, pentru că ea nu a avut niciodată o atitudine ok cu prietenii fotbalistului. Nu a intereacționat prea mult cu prietenii de o viață ai lui Pique, nici măcar cu soțiile jucătorilor de la Barcelona. Iar asta a fost o problemă pentru cuplu, încă de la început.”, a afirmat Lorena Vazquez

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele