Ajunul Crăciunului vine cu ninsori la munte

0
- Reclama -

Meteorologii au emis, joi, o informare de precipitaţii moderate, intensificări ale vântului şi polei, valabilă până duminică dimineaţă, în nordul, centrul şi vestul ţării. În Ajun de Crăciun este cod galben de ninsori însemnate la munte şi în nord-vest şi viscol în zona montană înaltă.

 

Meteorologii anunţă că, de joi seară, de la ora 22.00, până duminică, la ora 10.00, în nordul, centrul şi vestul ţării temporar vor fi precipitaţii, moderate cantitativ, iar cantităţile de apă, acumulate pe tot parcursul intervalului, vor depăşi local 20…30 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, cu precădere în zona deluroasă şi montană aferentă.

”În noaptea de joi spre vineri (23/24 decembrie) şi în prima parte a zilei de vineri vor fi precipitaţii mixte în Crişana şi pe alocuri în Banat şi sud-vestul Transilvaniei, iar în Maramureş şi local la munte, în Transilvania şi în nordul Moldovei va ninge şi se va depune strat de zăpadă. Pe parcursul zilei de vineri (24 decembrie) în zonele joase de relief precipitaţiile se vor transforma treptat în ploaie, iar îndeosebi în noaptea de vineri spre sâmbătă (24/25 decembrie) şi sâmbătă (25 decembrie), la munte, la altitudini mai mici de 1700 m, vor predomina ploile, determinând topirea stratului de zăpadă”, a transmis ANM.

74 de SUV-uri Dacia Duster au ajuns la militarii români

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele