Alexander Subbotin, oligarh rus, găsit mort în circumstanțe misterioase

0
Alexander Subbotin, oligarh
- Reclama -

Alexander Subbotin, un fost director al companiei petroliere de stat Lukoil, a fost găsit mort în circumstanțe misterioase, după ce ar fi consultat un cuplu de șamani pentru a-și trata dependența de alcool.

Cadavrul miliardarului Alexander Subbotin (43 de ani), un apropiat al Kremlinul și al lui Vladimir Putin, a fost descoperit în subsolul unei case din regiunea Moscova. Subbotin a fost membru al consiliului de administrație al Lukoil Trading House LLC.

Potrivit unor surse din anchetă, este posibil ca Alexander Subbotin să fi murit după o sesiune împotriva dependenței de alcool cu un șaman și soția sa. Ca parte a tratamentului, i s-ar fi făcut o incizie în piele și i s-ar fi injectat venin de broască râioasă.

Dar, ulterior, a suferit un atac de cord, iar cei doi samani i-au gasit cadavrul. Ei le-au spus anchetatorilor că Subbotin era un prieten și au negat că l-au supus ritualurilor șamanice în schimbul banilor.

Subbotin se alătură astfel unei liste mai lungi de oligarhi ruși care au decedat în condiții suspecte după startul invaziei din Ucraina.

Vezi și Documentele găsite de FBI pe nava oligarhul Suleiman Kerimov, blochează orice șansă de a-și scoate nava din Fiji 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele