Alexandra Păcuraru, fata patronului Realitatea, noua prezentatoare la „Legile Puterii”

1

Alexandra Păcuraru, una dintre fiicele patronului postului de televiziune Realitatea PLUS, va modera, începând cu 5 octombrie emisiunea „Legile Puterii”, difuzată în prime- time. Alexandra Păcuraru ajunge figură marcantă a postului TV după ce Mădălina Dobrovolschi, fostă comunicator al Președintelui Iohannis, a spuns că „postul a decis o schimbare de politică editorială și și-a anunțat plecarea.

 

Alexandra Păcuraru a fost invitat permanent al postului şi a moderat emisiunea „Culisele Puterii” alături de Miron Mitrea, fostul coleg de celulă al lui Maricel Păcuraru.

Maricel Păcuraru, patronul Realitatea TV, a fost liberat condiţionat

Într-una dintre emisiunile în care a fost invitată, Alexandra Păcuraru a furnizat soluția pe care a găsit-o pentru a nu aglomera suplimentar traficul infernal din București:  a spus că nu mai merge singură în mașină, așa cum fac mulți bucureșteni, ci cu șofer.

”Nici nu avem educație. Avem foarte multe mașini în trafic cu o singură persoană, doar cu șoferul. Eu de exemplu am început să merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea tocmai din acest motiv. Cred că toți putem lua măsuri.”

1 comentariu

  1. Cati bani a sifonat Mitrea la transporturi nu ar fi de mirare sa aibe cota parte la realitatea.Mitrea om cu viziune mama semi nemtoaica cu ceva bunuri nationalizate,tata origine sanatoasa a ales calea vremii ca si Paunescu ,generalul Stanculecu samd.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele