Alexandra Păcuraru, fata patronului Realitatea, noua prezentatoare la „Legile Puterii”

3

Alexandra Păcuraru, una dintre fiicele patronului postului de televiziune Realitatea PLUS, va modera, începând cu 5 octombrie emisiunea „Legile Puterii”, difuzată în prime- time. Alexandra Păcuraru ajunge figură marcantă a postului TV după ce Mădălina Dobrovolschi, fostă comunicator al Președintelui Iohannis, a spuns că „postul a decis o schimbare de politică editorială și și-a anunțat plecarea.

 

Alexandra Păcuraru a fost invitat permanent al postului şi a moderat emisiunea „Culisele Puterii” alături de Miron Mitrea, fostul coleg de celulă al lui Maricel Păcuraru.

Maricel Păcuraru, patronul Realitatea TV, a fost liberat condiţionat

Într-una dintre emisiunile în care a fost invitată, Alexandra Păcuraru a furnizat soluția pe care a găsit-o pentru a nu aglomera suplimentar traficul infernal din București:  a spus că nu mai merge singură în mașină, așa cum fac mulți bucureșteni, ci cu șofer.

”Nici nu avem educație. Avem foarte multe mașini în trafic cu o singură persoană, doar cu șoferul. Eu de exemplu am început să merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea tocmai din acest motiv. Cred că toți putem lua măsuri.”

3 comentarii

  1. Cati bani a sifonat Mitrea la transporturi nu ar fi de mirare sa aibe cota parte la realitatea.Mitrea om cu viziune mama semi nemtoaica cu ceva bunuri nationalizate,tata origine sanatoasa a ales calea vremii ca si Paunescu ,generalul Stanculecu samd.

  2. Sunt un pensionar din Cluj care va admira foarte mult si sunt convins ca aveti capacitatea si vointa de a schimba lucrurile care nu merg bine in tara asta. Pensiile SPECIALE se pot reduce asa cum ni s-au redus procentul pensiilor de stat printr-o ORDONANTA DE URGENTA , TOT ASA SE POT REZOLVA SI PENSIILE SPECIALE ,CU ORDONATE DE URGENTA INSA PNL SI ALIATII SAI NU DORESC ACEST LUCRU PENTRU CA, SCRIE CLAR IN CONSTITUTIA TARII CA NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE . ATUNCI NIMENI SA NU FIE .NU DORESC SA DEA ORDONANTA DE URGENTA PENTRU TAIEREA PENSIILOR NESIMTITE PENTRU CA NU VOR .VA ROG VERIFICATI ACEST LUCRU

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele