Securistul în coronavirus nu are scrupule. El se îmbogățește pe seama românului

1
5202-de-cazuri-coronavirus
- Reclama -

Statul român a cumpărat o serie de materiale sanitare prin sistemul de licitație electronic, la prețuri și în condiții vizibile pentru ochii tuturor. Oare?

Sigur că nu. Au vândut ”ei”, am cumpărat noi, ca proștii. Securiștii, masonii sau cum s-or numi, fac bani pe spinarea noastră, a românilor care muncesc și stau la domiciliu, dar acum începem să fim cu toții atenți, ei nu prea mai au cum să fugă din țară, iar lumea e ”fiartă” de ar sări la gâtul oricui. Deci, domnule Orban, ce ne facem, dăm drumul la lege peste achiziții sau riscăm haos?

Iată două câștigătoare de licitațiile cu statul, adică cu românii

Compania Romwine & Cofee SRL din Giurgiu a câștigat procedura de achiziție inițiată de în 11 martie de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) pentru echipamente de protecție. Anume, 1,7 milioane de măști de protecție care costă cam așa: 21,9 lei pentru o mască certificată FFP2 și 31,9 lei pentru o mască certificată FFP3.

Romwine & Cofee SRL este distribuitor al grupului Sanimed International Impex, o companie condusă de un domn care a fost cursant al Academia SRI, dar se dă, sau chiar practică, mason-masoneria. Domnul se numește Cătălin Hideg, și are la activ peste 16 mii – MII – de contracte cu statul. Deci, a făcut zeci sau poate sute de de milioane de euro din banii noștri, cât timp noi mergeam la muncă, la serviciu, ascultam radio sau citeam presa pe net.

Deci, domnul Cătălin Hideg.

- Reclama -

În 2018, tot Libertatea a scris că firma lui Hideg a câștigat mai multe contracte prin care a vândut unor spitale din România roboți de eliminare a infecțiilor nosocomiale cu 150.000 de euro bucata, deși prețul de achiziție era de 65.000 de euro.

Cum de el și cei care au cumpărat pentru noi, statul, sunt liberi?!

Dar despre Romwine & Cofee SRL?

Ei, Romwine & Cofee SRL este un paravan, domnule Orban, Vela, un paravan  condus/deținut de o bucătărească din Călugăreni. Sediul companiei care are deja un contract de 12 milioane de euro pentru achiziționarea de măști de protecție este casa doamnei.

Domnule Vela, Orban, Arafat, domnilor de la DIICOT, DNA etc. vă faceți treaba?

Compania Brains M&A Consulting, alte zeci de milioane din banii statului, adică ai noștri

Brains M&A Consulting a câștigat un contract pentru furnizarea unui număr de 200 de ventilatoare medicale. Contractul a fost atribuit pentru suma de 9.086.000 lei, fără TVA, prin procedura de negociere și nu a fost publicat în prealabil dar știm că la procedură au depus oferte alte 8 firme.

Deci, cine e Brains M&A Consulting? E compania unui băiat de securist, un ”băiat șmecher”, de care s-a auzit și în timpul faimosului scandal Hexifarma.

”Cu afaceri de aproape 30 milioane de lei în 2018 din activități de comerț cu ridicata de produse farmaceutice, Brains M&A Consulting este controlată de Creangă Florin Mircea (Roșiori de Vede, Teleorman) – 55% și Mihai Paul Alexandru – 45%” găsim dacă ne uităm pe Google.

Vremuri extreme, măsuri corecte: Ce trebuie să facă Guvernul Orban să strângă bani la buget

Tot din Google și din Facebook aflăm că domnișorul Creangă deține integral și Denimed Cleaning, o firmă cu un business de peste 10 milioane de lei în 2019.

Firma are ca obiect principal de activitate „spălarea și curățarea articolelor textile și a produselor din blană”, dar și activități de comerț cu ridicata de produse farmaceutice.

Anterior, în acționariatul Denimed Cleaning a fost prezent și un anume Alexandru Octavian Grumaz, fiul generalului Alexandru Grumaz, fost prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Grigore Cartianu spune pe Facebook: ”Generalul Alexandru Grumaz, cel care ne dă lecții despre morală prin ziare și pe la televiziuni, se bucură de o pensie cu adevărat nesimțită.

Produs al clientelei PSD din MApN și STS, Grumaz s-a pensionat la 51 de ani și „halește” lunar 13.100 de lei. Deci, cu vreo 10.000 de lei mai mult decât militarii care au luptat printre bombe în Irak și Afganistan.

„Jăneralul” a fost prim-adjunct al șefului STS (2001-2005) și consul general la Beijing (2007-2009). Guvernările Năstase și Tăriceanu, controlate de PSD, l-au făcut om.

Grumaz și-a aranjat și feciorul, care s-a îmbogățit din contractele cu spitalele din București și Ilfov. Contracte de milioane de euro, fără licitație”.

Deși nu l-am pomenit, domnul doctor Streinu-Cercel

Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel
Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel

Acum, tot ce mișcă când vine vorba de virusologie trece pe la cerberul Cercel. Domnul doctor, secretar de stat, zice că să-l lăsăm să facă treaba că are el grijă de noi. Evident că la Antena3, că acolo zici ce vrei…

Deși TOATĂ lume știe ce face domnul Cercel, din 2018 când Rise Project au descoperit schemele mișelești de extragere a banilor românilor în paradisuri fiscale, Domnul doctor Streinu-Cercel învârte afacerile statului român, adică face bani cu banii noștri.

Iată:

Conduce un spital mare la noi, dar îl căpușează cu un offshore din Cipru, pe mână cu un executiv dintr-o corporație americană, deturnând bani de la guvernul norvegian ca să-i testeze de hepatită pe românii săraci.

În centrul ecuației se află profesorul Adrian Streinu-Cercel de la Instututul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Pastila de la doctor ascunde un război subteran cu tranzacții neștiute prin fundații personale, practici ilegale împământenite în corporații farma, șpăgi către medici influenți, achiziții publice secrete sau campanii mascate de promovare.

Sătul, un angajat din România al grupului american AbbVie a reclamat corupția din sistem șefilor săi cei mari din Statele Unite, dar și la DNA.

RISE a obținut scurgerea de informații, documentele offshore din Cipru și a urmărit sutele de mii de euro primite de doi infecționiști celebri, manageri de spitale, de la Abbvie, numărul 1 pe țară în materie de vânzări farma.

Vezi aici mai mult: Rise Project

 

 

 

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele