Vremuri extreme, măsuri corecte: Ce trebuie să facă Guvernul Orban să strângă bani la buget

0

România este în stare de război. Este un război biologic, fără dușman uman. Nu sunt acum importante cauzele acestei situații, nici rezolvarea războiului în sine. De ele se ocupă deja diriguitorii statelor lumii.

 

Guvernul Orban trebuie să facă rost de bani pentru a plăti șomajul milioanelor de români care vor sta acasă, pentru că industrie după industrie se oprește.

Bani sunt, dar trebuie să ai acces la ei sau să nu-i mai dai la cei care nu-i merită, doar pentru că cei care fac legile pot dispune de ei după bunul lor plac.

Ghid în 9 pași pentru Guvernul Orban

1 OUG pentru reglementarea cumulării salariului la stat cu pensia. Dacă persoana este la pensie și are un post de profesor/șef serviciu poliție locală/judecător CCR – va primi un cumul de 10 procente calculat la pensia netă, pe luna lucrată. Dacă persoana respectiva mai vrea un al treilea venit de la stat, atunci va incasa pentru acesta 5 procente din pensia netă, pe luna lucrată șamd.

2 OUG pentru interzicerea ideii de pensie specială – toți românii sunt speciali, niciunul nu e mai special decât altul

3 OUG pentru interzicerea angajării la stat a rudelor politicienilor. La agenții, direcții, consilii – orice formă de instituție în care statul are acces. Măsura trebuie să fie aplicată imediat

4 OUG prin care se confiscă bunurile de orice fel și banii persoanelor condamnate, până ce prejudiciul nu este acoperit

5 OUG prin care se suprimă orice ajutor pentru persoane care refuză munca

6 OUG pentru confiscarea bunurilor deținute în țară ale persoanelor fizice și juridice care și-au trimis profiturile în paradisuri fiscale, dar fac afaceri pe teritoriul României

7 OUG pentru demararea negocierii cu oficialii statelor lumii pentru repatrierea fugarilor milionari care au păgubit statul român (Israel, UK etc.)

8 OUG pentru crearea unui cont de economii TRANSPARENT în care companiile și persoanele rezidente să poată aduce bani din paradisuri. 70% din bani vor fi transferați în contul respectivilor, 30% rămân la statul român

9 OUG pentru interzicerea numirii sau alegerii în funcții de conducere în magistratură/parchete a foștilor politicieni, a rudelor politicienilor sau a celor cunoscuți ca fiind apropiați de zona politicului

Poate unuele măsuri sună deja extrem, oricum, ar mai fi si altele, dar le detaliem pe măsură ce lururile evoluează odată cu Starea de Urgență și cu Ordonanțele Militare. Trăim vremuri extreme, deci avem nevoie de măsuri extreme, iar românii care muncesc și trăiesc în România trebuie să fie protejați de caracatițele care s-au format în vârful piramidei statale și a celei de afaceri.

Caz revoltător: infirmiere care lovesc și jignesc pacienți la Spitalul Universitar București

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele