Alina Bica și Șerban Pop, fostul șef al ANAF, eliberați din închisoare după ce Înalta Curte le-a admis cererile bazate pe ilegalitatea completurilor de judecată

0

Alina Bica, fosta șefă DIICOT, și Șerban Pop, fostul președinte al ANAF, trebuie eliberați din închisoare (în cazul Alinei Bica există problema extrădării din Costa Rica) după ce Înalta Curte a admis contestații în anulare.

Avocaţii condamnaţilor au invocat ilegalitatea completurilor de cinci judecători, exact ca în cazurile de miercuri seară ale lui Rudel Obreja, Constantin Niţă şi Dan Şova.

Aceștia vor părăsi în această noapte penitenciarele în care erau încarceraţi, după deciziile de condamnare în dosare de corupţie.

Instanţa supremă a admis cererile de suspendare a pedepselor în cazul celor trei. Deciziile sunt executorii, motiv pentru care condamnaţii vor ieşi din închisoare de îndată, mai transmite.

Citește și Ședință de Guvern azi, în ziua moțiunii de cenzură: Iohannis participă cu scopul de a împiedica OUG pe amnistie și grațiere

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele