Alina Gorghiu, înțepături la adresa lui Petre Daea

0
alina gorghiu
- Reclama -

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, afirmă că ”anumiţi miniştri” ar trebui ”să trateze mai serios problemele”, precum cea a fermierilor din România.

 

”Fără intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis la Consiliul European, fermierii români rămâneau dezavantajaţi”, adaugă ea.

”E important ca anumiţi miniştri să trateze mai serios problemele. Cum este cea a fermierilor din România. Fără intervenţia Preşedintelui Klaus Iohannis la Consiliul European, fermierii români rămâneau dezavantajaţi. Deşi au existat consecinţe pentru ei în toată această perioadă de război la graniţă”, a scris Alina Gorghiu, vineri, pe Facebook.

Ea a făcut referire la o declaraţie a Ursulei von der Leyen: ”Cum a spus şi preşedinta Comisiei Europene: «acele ţări din prima linie, care ajută cel mai mult culoarele de solidaritate, nu ar trebui să sufere de dezavantaje». Mă bucur că efortul şi ajutorul acordat de România este recunoscut de toţi partenerii noştri!”.

- Reclama -

Putin promite să livreze cereale Africii

Uniunea Europeană analizează posibilitatea de a suplimenta ajutoarele europene destinate ”fermierilor din prima linie” care permit Ucrainei să-şi exporte cerealele şi produsele agricole, după ce România a prezentat o ”moţiune” în acest sens în cadrul summitului UE de la Bruxelles, a anunţat preşedinta Comisiei Europene (CE) Ursula von der Leyen în urma reuniunii, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Comisiei.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele