VIDEO Încă un film mut cu Dăncilă: S-a întâlnit cu liderul ALDE din Parlamentul European și i-a spus că reformele Guvernului sunt în interesul românilor

0

Premierului Viorica Dăncilă a avut, miercuri, o întrevedere la Bruxelles cu președintele grupului ALDE în Parlamentul European, Guy Verhofstadt, în care l-a asigurat pe oficialul european că reformele Guvernului sunt exclusiv în interesul cetățenilor, transmite Executivul.

“Au fost abordate aceleași subiecte discutate cu liderii principalelor grupuri din Parlamentul European: situația politică din România și agenda europeană. Referitor la situația internă a României, mesajul transmis a fost în linia celor afirmate în cadrul întrevederilor anterioare. Premierul a reiterat angajamentul Guvernului pentru respectarea valorilor europene și a principiilor democratice”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, premierul Dăncilă “a subliniat că reformele introduse de Guvernul României sunt exclusiv în interesul cetățenilor și au fost implementate cu respectarea normelor în vigoare și în urma unei ample consultări interinstituționale și a partenerilor europeni. Convorbirile s-au încheiat cu o prezentare a stadiului pregătirilor Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene”.

La întrevederea gu liderul grupului ALDE în Parlamentul European au participat și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, precum și europarlamentarii Norica Nicolai si Dan Nica.

Tot miercuri, Viorica Dăncilă a participat și la reuniunea grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, premierul discutând cu aceștia despre protestele din 10 august și reforma în domeniul justiției în România, informează Guvernul.

Citește și Tăriceanu, despre liderul PPE Manfred Weber, după criticile aduse PSD-ALDE:Cineva i-a scris discursul

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele