Amazon cumpără iRobot

0

Amazon achiziţionează compania iRobot, într-o tranzacţie în numerar care evaluează producătorul aspiratoarelor Roomba la 1,7 miliarde de dolari, au anunţat vineri cele două companii.

 

Acordul va aprofunda prezenţa Amazon în domeniul roboticii de consum.

Amazon a făcut un pariu îndrăzneţ în acest domeniu anul trecut, când a dezvăluit robotul de casă Astro, un dispozitiv de 1.449,99 dolari care este echipat cu asistentul digital Alexa al companiei şi poate urmări consumatorii prin casele lor.

De asemenea, Amazon oferă o gamă largă de dispozitive inteligente pentru casă, cum ar fi sonerii conectate, după achiziţia companiei Ring în 2018, precum şi termometre şi cuptoare cu microunde activate prin voce.

Raluca Bădulescu s-a afișat pentru prima dată împreună cu noul iubit. Cine este misteriosul băiat de care s-a îndrăgostit

”De-a lungul multor ani, echipa iRobot şi-a dovedit capacitatea de a reinventa modul în care oamenii fac curăţenie cu produse incredibil de practice şi inventive, de la curăţarea când şi unde doresc clienţii, evitând obstacolele comune din casă, până la golirea automată a coşului de colectare”, a spus Dave Limp, şeful dispozitivelor hardware la Amazon, într-un comunicat.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele