Amendă usturătoare pentru un şofer de ambulanţă care a lovit un mistreţ

0
- Reclama -

Şoferul unei ambulanţe care se îndrepta spre un pacient din judeţul Mehedinţi a fost amendat cu 870 de lei pentru că a lovit un porc mistreţ care i-a sărit în cale.

Incidentul s-a produs noaptea, ambulanţa grăbindu-se către un pacient cu peistaxis din Gârla Mare. Şoferul Alinuş Nărămzoiu, împreună cu o asistentă medicală, au plecat de la Cujmir spre pacient, însă pe drum, le-a sărit în cale un porc mistreţ.

”Între Vrata şi Gârla Mare mi-a sărit un porc mistreţ în faţă, în doi metri, am frânat, dar nu am putut să-l evit, mi-a spart bara, mi-a spart radiatorul. Lângă mine a oprit şi o maşină a poliţiei de frontieră şi m-au întrebat ce s-a întâmplat. Am sunat la 112, a venit o domnişoară poliţistă, a sunat la rândul ei şi a venit un alt poliţist, am înţeles că este şeful de post de la Gârla Mare”, a povestit ambulanţierul pentru Adevărul.

Şoferul şi asistenta au dat declaraţii timp de cinci ore. Poliţistul nu i-a lăsat pe cei doi să plece înapoi spre Cujmir, pentru a lua o altă ambulanţă şi a se îndrepta spre caz, ameninţându-i că le face dosar penal pentru braconaj.

Porcul mistreţ a fost ridicat de la faţa locului de reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Mehedinţi. Între timp, la pacientul de la Gârla Mare a ajuns o ambulanţă de la Drobeta Turnu Severin, care a avut de parcurs aproape 70 de kilometri.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele