Amenzi în valoare de 632.000 de lei pe plaje între Năvodari-Vama Veche

0

Inspectorii Apele Române au făcut, în perioada 28 iunie-9 iulie, 772 de controale de-a lungu litoralului românesc, fiind aplicate amenzi în valoare de 632.000. S-au descoperit construcţii ilegale pe plajă, dar şi turişti cu maşini în locuri interzise.

 

”În ultimele două săptămâni (28 iunie-9 iulie), inspectorii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, împreună cu inspectori din cadrul celorlalte Admnistraţii Bazinale de Apă, au efectuat, de-a lungul litoralului românesc, între Năvodari-Vama Veche, 772 de controale şi au fost impuse 1.239 de măsuri. În cadrul acestor operaţiuni, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 632.000 lei, atât operatorilor de plajă pentru nerespectarea condiţiilor contractuale, cât şi persoanelor fizice care au încălcat legislaţia în vigoare”, a transmis, marţi, Apele Române.

Potrivit sursei citate, amenzile au vizat cu precădere:

Construcţii ilegale pe plajă, pentru dezafectarea cărora s-a solicitat sprijinul autorităţilor locale;Circulaţia cu autovehicule pe plajă pentru identificarea cărora s-a solicitat sprijinul Poliţiei locale;Nerespectarea distanţei de 5 metri dintre linia ţărmului şi şezlonguri;Nerespectarea numărului minim de recipiente pentru colectare gunoiului pe sectoarele de plajă închiriate;Amplasarea de beach-baruri în locuri nereglementate contractual;Extinderea nepermisă a beach-barurilor.

Marcel Ciolacu ar vrea să-l audă pe premierul Cîțu vorbind despre taxarea cu 15% a multinaţionalelor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele