Sfaturi amicale, ca de la un fost la un actual premier

0

Victor Ponta l-a abandonat pentru o zi pe Liviu Dragnea şi a luat-o ”în primire” pe Viorica Dăncilă. Motivul? Uber! Sfaturi amicale, ca de la un fost la un actual premier.

“Fac parte din acest milion de români care au cont şi folosesc Uber. Este un mijloc modern de transport urban, specific marilor oraşe. Are mari avantaje pentru utilizatori şi asigură venituri suplimentare pentru nişte oameni care muncesc cinstit.Doamna Dăncilă ar trebui să facă un exerciţiu de <imaginaţie> despre ce însemna că de mâine în Bucureşti sau Cluj toţi cei care merg la muncă sau la întâlniri în oraş să folosească maşinile proprii!!! De parcă avem drumuri şi parcări prea multe! Sunt de acord că activitatea acestor platforme moderne poate şi trebuie să fie îmbunătăţită, dar nu interzisă şi nu prin ordonanţe de urgenţă, ci prin legi dezabatute în Parlament şi pentru interesul oamenilor din oraşele mari şi nu pentru proprietarii din umbră ai marilor firme de taxiuri ( <prietenii> ştiu cine ), care vor să-şi elimine competiţia folosind influenţa politică pe care o au asupra Guvernului!”,  a scris Ponta.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a iniţiat un proiect prin care serviciile de ridesharing ca Uber şi Taxify şi serviciile de comandă de taxi Star Taxi şi Clever Taxi să fie limitate.

Citește și: Voiculescu s-a operat, dar încă suferă de ”obsesia Băsescu”