Ana Bogdan emoționată la aflarea veștii că face parte din echipa de Fed Cup

0

Ana Bogdan a declarat că a fost foarte emoţionată când a primit convocarea deoarece aştepta de mult timp să facă parte din echipa de Fed Cup a României.

Citiți și Numărul doi mondial, Simona Halep a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Dubai

“Pentru mine este o onoare să reprezint România şi să fiu prezentă la Cluj-Napoca în acest weekend. Am fost foarte emoţionată şi foarte bucuroasă când am fost anunţată. Pentru că aşteptam de mult timp să fac parte din echipa de Fed Cup, să fiu alături de fete şi să lupt pentru ţara noastră”, a spus ea.

Ana Bogdan, numărul 86 mondial, a adăugat că va lupta pentru fiecare punct în parte în meciul cu Canada. “Emoţii avem toţi înaintea acestui meci, dar sunt emoţii pozitive. La Fed Cup voi lupta şi voi avea o cu totul altă energie pentru fiecare punct în parte”, a precizat jucătoarea care a înlocuit-o pe Simona Halep, accidentată.

Componentele echipei de Fed Cup a României, Irina-Camelia Begu (37 WTA), Sorana Cîrstea (38 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) şi Raluca Olaru (45 WTA la dublu), şi căpitanul nejucător Florin Segărceanu au plecat, marţi, de pe Aeroportul Henri Coandă spre Cluj-Napoca.

Deşi iniţial a fost convocată, Simona Halep, numărul doi mondial, a anunţat că nu va juca pentru echipa de Fed Cup din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.

Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în aprilie 2015, graţie acestei victorii promovând în Grupa Mondială. România mai are o victorie în faţa Canadei, în 1983, la Zurich, 3-0 în primul tur al Grupei Mondiale.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele