Ana Morodan se află sub control judiciar

0
- Reclama -

Ana Morodan a fost reținută marți seară în București și dusă la un centru de detenție al Poliției Capitalei. Ieri, pe 29 martie 2023, a fost prezentată în fața judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 1. Procurorul de caz a dispus plasarea sub control judiciar a influencerului cunoscut sub numele de „Contesa Digitală”, conform antena3.ro.

Potrivit Brigăzii Rutiere, Marodan a fost oprită în trafic marți după-amiaza în jurul orei 16:00. Ea a parcat în afara locului unde se aflau agenții de poliție și a lovit două alte mașini în timp ce încerca să parcheze. Marodan a fost găsită conducând cu permisul suspendat și consumând alcool și substanțe interzise.

La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.
Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, a declarat Brigada Rutieră.

Polițiștii au oprit-o pe Ana Morodan în trafic și i-au cerut să-și prezinte documentele de identitate. Ea a declarat că nu le are la ea și a fost condusă la sediul INML pentru a i se recolta probe biologice. Cu toate acestea, Morodan a refuzat să se supună testelor, astfel că polițiștii i-au reținut permisul de conducere.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 23:00, aceeași mașină condusă de „Contesa Digitală” a fost oprită în trafic de polițiștii rutieri. După verificări, s-a constatat că Morodan avea permisul de conducere suspendat. De această dată, ea a acceptat să fie testată cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a indicat o concentrație de alcool în aerul respirat de până la 0,40mg/l.

- Reclama -

De asemenea, testarea cu aparatul drugtest a indicat prezența unor substanțe psihoactive, ceea ce a dus la întocmirea unui dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore.

- Reclamă -