Streinu Cercel: cei care denigrează vaccinul… să-și asume morții

0

Adrian Streinu Cercel susţine că vaccinul anti-COVID-19 este unul ”cât se poate de bun”.

 

”Cei care se ocupă de denigrarea vaccinului ar trebui să tacă din gură în momentul de faţă, pentru că, dacă nu tac, ar trebui să-şi asume morţii. Dacă noi nu înţelegem că suntem în pandemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră. Haideţi să ne deşteptăm în ceasul al şaptelea: să lăsăm specialiştii să vorbească”, a afirmat profesorul Adrian Streinu Cercel.

Acesta a pledat pentru testarea în masă, arătând că alte ţări au obţinut ”rezultate minunate”. Profesorul Adrian Streinu Cercel a mai afirmat că folosirea anticorpilor monoclonali ar duce la oprirea epidemiei în două săptămâni, iar în şase luni virusul ar ”ieşi din circulaţie”, dacă nu ar fi introdus în ţară.

Vezi și Casoteca.ro – magazin

”Dar pentru a nu-l mai introduce în ţară trebuie să venim cu a doua etapă, cu vaccinarea. Aşa că haideţi să terminăm cu prostiile! Vaccinul este cât se poate de bun, este cât se poate de corect, nicio autoritate de EMEA sau Food & Drug Administration nu şi-ar permite să înregistreze un vaccin care nu este eficient şi care nu este şi sigur”, a mai afirmat Adrian Streinu Cercel.

Ciolacu sugerează părinților să acționeze Guvernul în judecată

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele