Carambol pe DN1

0
- Reclama -

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, la kilometrul 74, în localitatea Lilieşti, judeţul Prahova, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 7 autoturisme şi o ambulanţă SMURD.

Citiți și Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al Miami Open

Cauzele producerii au fost nepăstrarea distanţei de siguranţă şi starea carosabilului acoperit cu zăpadă, unde s-a format un carambol prin coliziunea faţă-spate. Nu au rezultat victime, doar pagube materiale, iar sensul Braşov-Bucureşti este oprit.

De asemenea, pe acelaşi drum, la kilometrul 76, în aceeaşi localitate, a avut loc un al doilea accident rutier, în care au fost implicate 2 autocamioane. Cauza producerii a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de iarnă. Nu au rezultat victime şi acelaşi sens de mers este oprit momentan.

La un pas de tragedie în aceeași zonă! Un şofer de autocar a fost electrocutat după ce a intrat cu autovehiculul într-un stâlp de electricitate în zona Băicoi-Lilieşti.

Bărbatul este conştient, dar a suferit arsuri de gradul I şi II pe zona posterioară a toracelui. Din fericire, în autocar nu erau pasageri.

- Reclama -

Un echipaj al Electrica este la faţa locului pentru a remedia cablurile căzute de pe stâlp.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele