Andreea Raicu și Iulia Vântur împreună. Care este motivul pentru care cele două s-au întâlnit

1

Andreea Raicu și Iulia Vântur s-au lăsat fotografiate într-o ipostază rară. Cu ce ocazie s-au întâlnit cele două vedete. Hai să vezi imaginea care a generat o mulțime de like-uri din partea fanilor.

Andreea Raicu și Iulia Vântur și-au luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine de colecție. Cele două vedete s-au lăsat fotografiate împreună într-un cadru deosebit, însă puțini sunt cei care știu motivul pentru care s-au întâlnit.

Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru Andreea Raicu de ziua ei

Fanii au rămas uimiți de relația de prietenie dintre Andreea Raicu și Iulia Vântur. Se pare că cele două vedete se înțeleg foarte bine, chiar dacă nu au dat de înțeles până acum că legătura dintre ele este atât de specială.

Drept dovadă stau fotografiile puse de iubita lui Salman Khan pe contul oficial de Instagram. Frumoasa artistă a publicat câteva poze cu Andreea Raicu de la petrecerea ei aniversară, acesta fiind motivul pentru care vedetele au avut ocazia să se întâlnească.

Andreea Raicu a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani pe data 18 iulie, fapt pentru care a sărbătorit alături de cele mai apropiate prietenie, printre care s-a numărat și Iulia Vântur.

Cele două vedete au îmbrăcat ținute elegante și au atras toată atenția cu frumusețea lor deosebită. Un lucru este evident, Andreea Raicu și Iulia Vântur se află în topul celor mai superbe femei din lumea mondenă.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Iulia Vântur, Andreei Raicu

Iubita lui Salman Khan a ținut neapărat să împărtășească cu prietenii virtuali o imagine de la petrecerea aniversară a prietenei sale. Mai mult decât atât, aceasta i-a transmis Andreei Raicu și un mesaj emoționant.

„La mulți ani, draga mea @araicu 🤗❤️ Să ai dragoste în suflet, pace în minte și zambet pe față mereu. Să te bucuri de tine, de oamenii dragi și de tot ce viața ți-a oferit în dar! Pregătește-te, mai vin! Multe lucruri bune 🤗 și o îmbrățișare cu drag #birthdaygirl #friends #fun #care #girls #empowerment #wishes #blessings”, a scris Iulia Vântur pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Postarea a strâns mai bine de 2 mii e like-uri, dar și o mulțime de complimente din partea urmăritorilor de pe Instagram.

„La mulți ani fericiți!”, „Sunteți foarte frumoase! La mulți ani, Andreea!”, „Wow, sunteți minunate!” sau „La mulți ani, om drag!”, au fost doar câteva din comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transimtă urări și cuvinte de laudă.

Iulia Vântur a cunoscut din nou succesul în India

Iulia Vântur se mândrește cu o carieră de succes. Vedeta a cunoscut succesul în România, însă și-a continuat pasiunea pentru muzică și actorie în India, acolo unde se află alături de iubitul său.

Frumoasa artista este apreciată de foarte multe persoane la nivel național, dar și internațional. Aceasta a cucerit simpatia oamenilor cu talentul său remarcabil și aspectul fizic de invidiat, numărându-se printre cele mai frumoase vedete.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele