Andrei Aloman, elev în clasa a XII-a la colegiul militar, record la tracțiuni

0
record tractiuni
tracțiuni

Un elev de clasa a XII-a a doborât recordul colegiului militar din Alba Iulia la tracţiuni, vechi de peste trei decenii, el antrenându-se zilnic timp de opt luni pentru a reuşi această performanţă, având, totodată, şi o dietă echilibrată, potrivit unui anunţ postat miercuri pe pagina de Facebook a instituţiei de învăţământ.

 

„Elev sergent Andrei Aloman a doborât recordul colegiului militar la tracţiuni. Andrei a reuşit să execute 36 de tracţiuni, vechiul record, înregistrat înainte de anii ’90, fiind de 31 de tracţiuni. Pentru a reuşi această performanţă, Andrei s-a antrenat zilnic timp de opt luni şi spune că şi-a testat cu adevărat limitele din punct de vedere fizic”, au transmis reprezentanţii Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

 

Noul recordmen a afirmat că, la început, i s-a părut interesant faptul că ar putea intra în istoria colegiului înregistrând această performanţă.

„Mai apoi, încercarea mea nu s-a mai dorit a fi doar o doborâre a recordului, ci şi să-mi depăşesc limitele, pentru că atunci când te întreci cu tine însuţi îţi formezi un caracter puternic şi frumos. Pe lângă antrenamentul fizic intens, am avut şi o dietă echilibrată, toate acestea ajutându-mă să ajung la condiţia fizică necesară acestui efort. Dar, a trebuit să stabilesc un echilibru între antrenamente şi şcoală, pentru a nu neglija sub nicio formă studiul”, a mărturisit elevul sergent Andrei Aloman.

Vezi și Triumph Trident – un “naked” indraznet

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia este continuatorul Liceului Militar „Mihai Viteazul”, înfiinţat în 1919 la Târgu-Mureş, unde a funcţionat până în anul 1940, când a fost mutat la Timişoara.

În anul 1947, şi-a încetat activitatea împreună cu celelalte licee militare din ţară, însă a fost redeschis, în anul 1975, în garnizoana Alba Iulia, sub denumirea de Liceul Militar „Mihai Viteazul”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele