ANOFM: Noi locuri de muncă pentru absolvenți

0

Noi locuri de muncă pentru absolvenți. Sunt acțiuni importante în toate unitățile teritoriale ale autorităților. Cei de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează astăzi bursa locurilor de muncă.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează vineri bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenţii teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment, pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia”, precizează ANOFM.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Citește și: În următorii zece ani, 600.000 de locuri de muncă din România vor fi afectate de transformarea digitală

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele