Antena 3 a primit o mini amendă de 7500 de lei

0

Postul TV Antena 3 a fost sancționat după difuzarea emisiunilor electorale prezentate de Mihai Gâdea. Amenda nu a depășit însă 7.500 de lei. Nesemnificativ pentru postul care face audiență tocmai din circul pe care îl ”prestează” invitații săi. 

 

CNA a analizat emisiunea cu Mihai Gâdea și Dana Budeanu în care aceasta vorbește ”ca la ușa cortului” și o alta în care este aproape calomniată Clotide Armand, candidata USR Plus la Primăria Sectorului 1.

Dacă amenda e mică, atunci o să ajungem să credem că este foarte mică. O altă emisiune de circ Sinteza Zilei o are protagonistă pe Codruţa Cervea, aceasta i-a făcut campanie Gabrielei Firea, iar Oana Lovin i-a adus acuzaţii de-a dreptul ”demne de o videocheat-istă lui Nicuşor Dan, contra-candidatul PNL/USR Plus la pentru București.

Au fost două propuneri de amenzi: una de 15.000 de lei a Dorinei Rusu, membrul CNA cel mai vocal în acest caz, şi una de 7.500 de lei din partea lui Radu Herjeu. În cele din urmă, amenda de 7.500 a lui Herjeu a fost votată.

Să nu uităm că Radu Herjeu a ajuns la CNA după ce a lucrat la Antenele lui Voiculescu.

Nişte acuzaţii de bandă. E clar de la cap la coadă că este o facătură. Vreau să spun că am citit informaţii despre toate lucrurile, pentru că eram curioasă şi din ce am văzut, nimic nu e adevărat. Nimic nu este prezentat aşa cum este în realitate şi este prezentat ca bomba zilei. Astea nu sunt emisiuni, astea sunt execuţii!“, a spus Dorina Rusu, membru CAN.

DIICOT a rămas fără șef, Hosu a demisionat

„Codruţa Cerva vorbeşte despre Firea, fără ca emisiunea să fie marcată şi se face campanie. Pe tot parcursul acestui fragment pe care l-am vizionat, atitudinea moderatorului nu este echilibrată. Articolul 66 se aplică din plin aici. Pe de altă parte, cred că şi în cazul lui Clotide Armand, este greu să te duci într-o emisiune în momentul în care acolo se urmăreşte executarea ta. Codruţa Cerva, Mugur Ciuvică, toţi oamenii din studio au vorbit într-un singur sens. Toţi au făcut acuzaţii, au fost convinşi că tot ce se vorbeşte acolo este adevărat, deci acea emisiunea, ca şi cele care au urmat cu Nicuşor Dan a fost o execuţie. Cred că n-ar trebui să fie aşa.” a mai spus Dorina Rusu, conform paginademedia.ro

Pe lângă amenda de 7.5000 de lei, Antena 3 a mai primit şi o somaţie publică pentru că în unele emisiuni electorale nu s-a marcat corespunzător.

Astfel, Gâdea televiziunea turnătorului Voiculescu sunt ”basma curată”.

Curăță aerul de virusuri și de COVID cu un purificator Sharp

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele