Antonia și iubita actuală a lui Vincenzo Castellano s-au întâlnit. Cu ce se ocupă Andreea Ramona

0

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei pe care Antonia o are din relația cu Vincenzo Castellano, Maya, familia s-a reunit pentru a o sărbători pe micuță așa cum se cuvine. De la eveniment nu a lipsit Alex Velea, dar nici actuala iubită a afaceristului italian.

Foștii parteneri Antonia și Vincenzo Castellano au fost alături de fiica lor, Maya, în ziua în care fetița a împlinit 12 ani. Omul de afaceri italian a organizat o zi de naștere cu adevărat specială pentru fetița lor, iar de la eveniment nu puteau lipsi, bineînțeles, nici cei doi frați mai mici ai Mayei, Dominic și Akim, pe care cântăreața îi are din relația cu Alex Velea, prezent și el la marea petrecere.

Antonia și actuala iubită a lui Vincenzo Castellano, împreună la petrecerea Mayei

De-a lungul timpului, Vincenzo Castellano și Alex Velea s-au mai întâlnit în cadrul evenimentelor de familie și nu numai, astfel că premiera serii a constat în întrevederea dintre Antonia și actuala iubită a fostului ei soț. Vincenzo s-a afișat la brațul Andreei Ramona, tânăra cu are o relație de ceva vreme.

Vincenzo Castellano se iubește în prezent tot cu o româncă, originară din București. Cei doi și-au asumat în mod public relația în urmă cu aproximativ doi ani, chiar la ziua de naștere a italianului. Cu toate acestea, abia acum pare să fi avut loc prima întâlnire oficială dintre Andreea Ramona și Antonia, motivul fiind ziua de naștere a Mayei.

Imagini surprinzătoare cu Antonia și Alex Velea! Au petrecut alături de  Vincenzo Castellano – Capital

Dacă în trecut artista și fostul ei soț se „războiau” prin tribunale, după divorț, se pare că în prezent cei doi au ajuns la sentimente mai bune. Foștii parteneri par să se înțeleagă de minune, de dragul fiicei lor, pozându-se chiar împreună la petrecere.

Andreea Ramona înțelege, cel mai probabil, situația, având în vedere că și ea are un fiu dintr-o relație anterioară, potrivit Spynews. În ceea ce privește ocupația tinerei, aceasta deține o firmă de articole vestimentare, potrivit aceleiași surse. Aceasta își promovează afacerea și pe rețelele de socializare.

Antonia și Vincenzo Castellano au o relație bună în prezent, însă în trecut au fost „la cuțite”

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, însă s-au despărțit doi ani mai târziu, în anul 2013. Cântăreața și-a refăcut viața alături de Alex Velea, cu care are și doi băieței, iar o perioadă bună de timp s-a „războit” cu fostul soț pe custodia fiicei lor, Maya, și au avut o relație tensionată.

Cine este Andreea Ramona, iubita lui Vincenzo Castellano. Au petrecut de  ziua Mayei împreună cu Antonia și Alex Velea | Spynews.ro

Procesul de divorț dintre Antonia și Vincenzo a fost unul greoi, cântăreața întâmpinând multe probleme până la soluționare. Spre exemplu, fiii ei cu Alex Velea purtau în acte numele „Castellano”, având în vedere că artista figura în continuare drept soția italianului. În cele din urmă însă, instanța a pronunțat divorțul, după 7 ani de procese.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele