Antrenorul Nicolo Napoli a plecat din nou de la Craiova (AUDIO)

0

Președintele FC U. Craiova 1948, Marcel Pușcaș, a intervenit la Radio Sport Total FM, în emisiunea „Fluier Final”, unde a discutat cu Narcis Drejan despre plecarea tehnicianului italian.

Conducerea clubului a decis să nu mai continue colaborarea, după ce echipa lui Adrian Mititelu a reușit să se salveze de la retrogradare și datorită antrenorului:

Au fost negocieri și o variantă de contractă înainte de a se pleca în vacanța de două săptămâni și părțile au avut să analizeze toate condițiile. Timp de o lună au fost o serie de negocieri între patron și Nicolo Napoli, iar acesta nu a acceptat o clauză contractuală pe care patronul a pus-o tuturor antrenorilor care au fost în sezonul trecut, le-a pus clauze și lui Stoican, și lui Mutu, și lui Trică. Mai exact, contractul se desfășura pe un an de zile, iar până în etapa a 10-a echipa trebuia să se regăsească în primele 8 din clasament, iar până la sfârșitul campionatului să fie pe locul 6, obiectivul nostru declarat fiind accederea în play-off. Se pare că domnul Napoli nu a acceptat aceste condiții, iar condițiile salariale, nu s-a pus niciodată problema de bani sau de clauze financiare. Pur și simplu aceste lucruri au fost refuzate, iar ambele părți au decis să încheie colaborarea. Considerăm că obiectivul locului 6 îl putem îndeplini deoarece în turul trecut am avut un parcurs în campionat mai mult de cât plăcut. Lotul este în mare același, dar cel mai probabil vor mai veni 3-4 jucători”, a spus Marcel Pușcaș.

Discuția integrală poate fi ascultată în înregistrarea de mai jos, alături de link-ul spre articolul original:

https://sptfm.ro/u-craiova-1948-a-ramas-fara-antrenor-napoli-nu-a-acceptat-obiectivele-echipei-obiectivul-nostru-este-locul-5/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele