Apartamentele din cartierele Militari şi Crângaşi din Bucureşti s-au ieftinit chiar şi cu 5.000 de euro

0

Apartamentele din cartierele Militari şi Crângaşi din Bucureşti s-au ieftinit chiar şi cu 5.000 de euro, arată indexul imobiliar al „Ziarului Financiar”, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

În cartierul Militari preţurile apar­tamentelor vechi cu 3 camere au scăzut cu 7% sau 5.000 de euro în luna mai faţă de aprilie, ajungând până la 65.000 de euro.

Şi apartamentele din cartierul Crângaşi s-au ieftinit. Astfel, apartamentele vechi cu 3 camere din acest cartier s-au ieftinit în medie cu 4% sau 3.000 de euro în mai faţă de luna anterioară.

În schimb, preţul apartamentelor din alte zone ale capitalei au crescut. De exemplu, zona Berceni a ajuns la pragul de 70.000 de euro, faţă de 68.000 de euro luna trecută (creşterea are legătură cu faptul că s-a deschis circulaţia prin pasajul de la Piaţa Sudului).

Şi zona Brâncoveanu a ajuns la o medie de preţuri de 83.000 de euro, depăşind pragul de 80.000 de euro, creşterea de la începutul anului fiind de aproape 9.000 de euro.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele