Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România

0
Facebook CEO Mark Zuckerberg despre Messenger Lite

Facebook anunţă că versiunea simplificată a aplicaţiei Messenger este acum disponibilă, cu câteva excepţii, la nivel global.

Începând de vineri, Messenger Lite este disponibilă în 132 de ţări, inclusiv în ţara noastră. Interesant este că Facebook nu a lansat aplicaţia şi în unele din pieţele importante, precum Statele Unite, Marea Britanie sau China.

Messenger Lite este o versiune simplificată a aplicaţiei Facebook Messenger, lipsită de majoritatea funcţionalităţilor adăugate în ultimii ani, precum Messenger Day, multitudinea de plugin-uri sau posibilitatea de a gestiona SMS-uri.

Interfaţa aplicaţiei este, de asemenea, mult mai simplă decât versiunea completă. Există trei secţiuni: lista de conversaţii recente, lista de contacte şi pagina de profil care include şi un număr redus de opţiuni de configurare.

Drept urmare, Messenger Lite este o aplicaţie care va fi apreciată de cei care folosesc doar funcţia de chat. Aceasta va rula mai bine, inclusiv pe telefoanele mai slab dotate, şi va realiza un trafic de date mai redus.

Messenger Lite a fost lansată iniţial în octombrie 2016 dar a fost disponibilă, sub formă de test, doar în Kenia, Tunisia, Malaesia, Sri Lanka şi Venezuela.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele