Apostolul adevărului: Victor Ponta

0
- Reclama -

Victor Ponta ne asigură că vom avea parte de circ în continuare. Cuvintele sale sunt cu totul altele, dar dacă le stoarcem, obţinem ideea de bază din fraza de mai sus. Ce promite Ponta? Că ori de câte ori Dragnea va spune o minciună despre el, îi va servi un adevăr.

„Am de făcut în viață lucruri și mai importante și mai plăcute decât să mă cert cu Dragnea. De fiecare dată i-am răspuns, dacă nu mai zice nimic de mine, nu-i mai răspund, dar, de câte ori o să spună o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr despre el și credeți-mă că știu atâtea adevăruri că nu terminăm în cinci ani. Deci când a zis prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de nu știu cine, de Băsescu, eu i-am zis un adevăr, unul mic, îl știm noi. (…) E stăpânul României, e șeful PSD, al Guvernului, are alte treburi decât să se certe cu mine”.

Tangențial  cu cele de mai sus, la o căutare simplă pe Google, la întrebarea „Ponta minte” am primit 541.000 de rezultate, iar la „Ponta spune adevărul” motorul de căutare ne oferă 807.000 de răspunsuri.

În concluzie, Dragnea are de ce să se teamă!

Pe de altă parte, Ponta a anunțat că îi va mai trimite lui Dragnea o demisie, dacă pe prima a rupt-o: „Domnul Dragnea, când nu vrea să facă el ceva singur, ca și cu Ordonanța 13, pune pe alții. Nu-i nevoie să mă excludă nimeni, eu îmi mai scriu încă o dată demisia, dacă a rupt-o, o mai scriu o dată”.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele